Teaser Oktober 2017

Som dagene går, bliver de kortere og koldere. Dog er der et lille sted kendt som Tauks Hede hvor der som altid er heftig aktivitet.

Kroen, som er et stort samlignspunkt for mange omrejsende såvel som lokale, har været forsøgt brændt ned! Dette kommer som en stor overraskelse for mange, for hvem ville dog brænde den eneste kro på heden ned? Krofatter har udlovet en stor dusør til den person, som kommer med oplysninger om den skyldige!

Dværgene kalder det derimod et mirakel, at kroen stadigvæk står, for hvor skulle de ellers holde deres årlige Oktoberfest? Denne tradition, skønt en dvæsk tradition, bliver nydt af mange andre end dem. Det er noget, man ser frem til med stort humør fordi det betyder fest i flere dage med masser af bacon og øl. Der går rygter om at nogle dværge kun kommer frem fra deres helårshvil for at fejre Oktoberfest, og så går de i hi igen. I anledning af festen, og for at få samlet folk, afholder Krofatter en turnering, som forhåbentlig samlet folk om den gode stemning og hvor man selvfølgelig vil finde den bedste til at slås med de bare næver!

Vender man blikket mod den anden side af søen, nemlig Sorteskoven, vil man kunne høre underlige lyde om natten, samt se skygger, som lusker rundt. Visse folk er forsvundet sporløst, og i mange tilfælde finder man kun resterne af dem flere dage senere. Hvem eller hvad kunne dog stå bag alt den ondskab i Sorteskoven? Fra Midterlandet lyder det, at der, for første gang siden Timara lukkede landet, endelig er blevet set et elvisk skib lægge til ved havnen. Har elvernes rige endelig åbnet grænserne, eller er der en anden grund til, at de pludselig kommer ud af deres skjul?