Teaser November 2017

Vinteren ræser mod Tauks Hede, og i takt med at dagene bliver kortere, bliver skyggerne længere. Der har været mere stille end normalt, men mange varsler om, at det blot er stilhed for stormen, for det kan være at sortelverne er på krigsstien i anledning af deres årlige Skumringsfest. Vandringsmænd, som har skulle igennem Sorteskoven, fortæller med frygt i ansigtet om, hvordan de har måtte flygte over hals og hoved fra det voksende antal af sortblodsvæsner.

Fra østen rygtes det, at Kronprins Tarín Ancallimé endelig er vendt hjem til Timara, men dog er der ingen fejring, endsige en officiel udmelding. Mange er skeptiske og siger, at det blot er lige netop dét: et rygte.

Til gengæld er der også andre interessante nyheder! Krobestyreren har valgt at afholde en Rævejagt for hele hedens befolkning. Alle, der ønsker at deltage, og som ønsker en chance for at vinde den enestående præmie, skal være velkomne! (DETTE INDSLAG ER SPONSORERET AF KROBESTYRER SVEND)