Februar 2017

Sneen er over os! Folk og såvel vejret er så småt trådt ind i februar måned. Selvom man burde tro, at februar betyder, at man snart burde træde ind i forårsmånederne, så vil vejret det ikke.

Hykla og deres tropper på Tauks Hede-området er blevet forflyttet til Galvs Skove vores deres antal af tilstedeværende tropper aktivt er vokset i løbet af januar og februar måned. Om dette skyldes større kravet om større årvågenhed ved Galvs skove, eller om de rykker deres tropper permanent væk fra Tauks Hede, vides ikke, dog ved man, at Hykla-tropper er i bevægelse.

”Kister” i forbindelse med Tauks Hede er ikke nogen nyhed, men denne her gang er der alligevel noget galt med det. En kiste med goblinskrifter er for nogle måneder siden blevet gravet op. Herefter er den blevet åbnet, trods magiske og mystiske låse. Tilsyneladende har mangt og mange kastet sig over skattene i kisten, heriblandt mange hundrede Ros, MEN vidner beretter dog stadig om en bog, dukke og en amulet, der efterfølgende IKKE er gjort rede for!

Hvem har taget tingene, og hvorfor?

I Kokle beklager goblinerne sig over, at omtalte kiste, som for øvrigt også indeholdt et goblin-lig, er blevet gravet op og skændet! Der loves store straffe, til dem der har været med til at forstyrre denne grav, der tydeligvis ikke skulle forstyrres.

Gallmares tidligere regent, Lillian Rosenskjold, nu også hånligt kendt somL illian Langtpåflugt, er fortsat forsvundet. Under sin eksil oppe nordpå forsvandt hun, formentlig med hjælp fra nogle dronninge-loyalister, og har været som sunket i jorden lige siden. Rygterne går på, at hun er blevet set i Midterlandet sammen med lensgreve Takskov i forskellige forbindelser. Hvor vidt rygterne passer eller ej, finder man nok ikke ud af lige med det samme. Indsatsstyrken, som i sin tid var blevet sendt efter hende, er ikke blevet set eller hørt fra siden. Sidst man hørte fra dem, var de på vej til Midterlandet hvorefter alt kontakt ophørte.

Timara ligger atter hen i stilhed! Efter at al adgang til, og udgang fra, Timara blev forbudt, går der stadig ikke mange nyheder frem og tilbage. Få korrespondancer er sket mellem Svanens Cirkel og resten af omverden, og ud fra dét kan man afgøre, at noget ikke stemmer helt overens i elvernes rige, men resten af Timara er fuldkomment afskåret fra omverden.