Teaser for April 2017

Endnu en gang er Tauks Hede søgelyset efter sidste måndeds strabadser. Eftersigende skulle en rift til en anden verden være til stede på Tauks Hede, men efter et stort ritual og en endnu større kamp, skulle denne rift være blevet lukket langt om længe, og en dæmon fra den anden side af riften er blevet sendt tilbage. Dette lyder som fuldmandssnak, lyttet til af lige så fulde folk, da der jo ikke findes dæmoner! Måske er der åbnet et nyt bryggerhus på Heden som uddeler gratis prøver. Det vil i hvert fald stemme overens med alt det vrøvl, som kommer fra det sted. Til dette skal der dog siges, at der blev brændt en vis mængde kultister som tilbad disse "dæmoner".

Antallet af rapporter om tyverier og røverier er steget i foruroligende. Tauks Hede er en berygtet fristat, hvilket gør at mange lovløse tager til Heden for at undslippe lovens lange arm, og mindst lige så mange tager dertil for at få fingrene i de mange skatte, der til tider ligger skjult derude, takket være tyvene. Måske der er gemt flere skatte derude, nu hvor tyverierne er steget? Allerede nu er selv den lokale gravplads blevet offer for voldsom hærværk, idet nogen har fældet de omkringliggende træer for at forårsage størst mulig ødelæggelse, og efterfølgende ransaget gravene for skatte.

Mange af Hykils Ordens soldater på Tauks hede har været udsat for hård diciplinering efter de, til mange folks morskab, har mistet retten til at bære ordenens farver. De arbejder endnu hårdt på at vinde retten tilbage. Det der dog fortsat er mangel på er Normark- og Skarmarl-tilbedere på stedet, hvilket gør at Hykil-tilbedere, trods deres komiske redelighed, er en af de mest kendte menneskegrupperinger på Tauks Hede. 

Kroen er endnu en gang udsat for ejerskifte. Hvor den gamle dværgebestyrer er taget hen ved nok kun dværgene. Kroen er overtaget af nye ejere, som først selv kan ankomme til Heden i maj måned, og som lige nu ansætter løst kropersonale til at betjene kroen indtil de kan komme og overtage den.

Orkerne har fået en ny leder iblandt sig. Denne berygtede ork går under det frygtede navn, Xurak Khan, og han skulle ifølge historierne have taget lederrollen med magt. I skovens mørke kroge hviskes der af og til om en såkaldt sortblodskontrakt.