Teaser November 2018

Året er ved at gå på hæld og dagene, som førhen var lange og lyse, er nu gået hen og blevet korte og kolde. Folk søger indendørs medmindre de absolut har ærinder der skal laves udenfor. Derfor ser man færre og færre folk der begår sig på gader og stier end man gjorde for blot en måneds tid siden. Dette benytter skumle og uærlige typer sig af i stor stil. Antallet af overfald, tyverier, indbrud og ligeledes uærlige ting sker i større stil end det nogensinde har gjort før. Ikke nok med det, så falder det hele sammen med sortelvernes årlige Skumringsfest, også kendt som Blodfesten. Derfor er denne tid på året ikke kun mærket af kulde og mørke, men også frygt og død.

Der vandrer i større grad flere og flere til Tauks Hede fra Orksla. Mange er nervøse for, at en større invasion muligvis er på vej, og at dette kun er de spejdende styrker. Især har én ny gruppe orker gjort sig bemærket i deres ankomst og sat sig i konkurrence med den fastboende Dolmornak-flok.

Med sejlruten mellem Timara og Ringø åben, er elverne på Tauks Hede igen begyndt at få nyheder og beskeder fra hjemlandet. Derfor har mange valgt at vende hjem for at se deres kære og bekendte efter lang tids forvisning. Dog har de tilbageværende elvere andre ting at se til. Et ritual fra deres side, der skulle afsløre en dæmonolog blandt Hedens beboere, har nemlig afsløret, at dæmonologen skulle være et menneske, og mange leder med lys og lygte efter den skyldige. Især elverne, siges det, frygter Dødsvogterens vrede, hvis han eller hun ikke findes.

Den faste klippe også kaldet Hykils orden har i mange år haft et fort på heden som har stået imod mangt og mange angreb fra diverse ondsindede grupper. Tiden har dog efterhånden taget sin told på jorden hvor mange faldne folk har fået lov at blive liggende. Afgrøder og selv ukrudt har svært ved at vokse omkring deres fort. Når markerne, allerede før vinteren får fat, er begyndt at blive golde, hvordan skal de så klare sig gennem vinteren?