Teaser December 2018

Så går året næsten på hæld, og et nyt er ved at være over os. Dagene er alle korte og grå og yder ikke meget glæde til folket der går igennem dem.
På Tauks Hede er et nyt mysterie dukket op i folkemunde: op til flere lokale taler forskellige landkort, der er gået fra hånd til hånd, men ingen har set nok landemærker på dem til at vide, hvad de helt præcis viser. Dog dukker flere af kortene op lidt efter lidt. Er de skattekort, som røverbanderne har forsøgt at skjule? Viser de vej til den lokale Dødedansers hule? Er det en kommende invasionsstyrkes planer?

Hykils Orden, hvis landjord ikke længere kunne producere afgrøder til vinterens hårde tid, har haft travlt med at rydde op og rense jorden omkring deres fort. Deres arbejde ser ud til at have båret frugt og der er så småt begyndt at skyde små spirer op.

Sortelvernes årlige Skumringsfest skulle efter sigende have været en stor succes for dem, hvilket betyder at alle skulle kigge sig en ekstra gang over skulderen for at være sikker på ikke at blive samlet op af en sortelvere eller to. Dog virker elvernes mørkere søskende til at have holdt sig tilbage for nu, for i december fejres guden Lyranos, som er fader til både Silvia og Valhjarna, og mange siger, at sortelverne ud af respekt for deres ene gud, vælger at spare elvere. Andre mener, at det blot er udsigten til en ny blodfest… alt er vel anderledes fra sted til sted.

Jagten går stadig vidt og bredt på en dæmonolog, som er afsløret til at være et menneske. Hvem ved man dog ikke, men mange mennesker er begyndt at blive paranoide og mistænke deres naboer, våbenbrødre og endda familiemedlemmer. Alligevel har man ikke fundet ud af helt præcist hvem de er, hvilken fraktion han eller hun tilhører eller om de er den eneste dæmonolog på Tauks Hede… men hvem end der finder dem, siger rygtet, vil blive belønnet fyrsteligt af Dødsvogteren…