Teaser Juni 2018

Tauks Hede er på vrangen endnu en gang. Efter mange måneders søgen og kamp er alle kranierne blevet samlet og et storslået ritual er blevet lavet over disse mystiske kranier. Diskussionen om hvem der indsamlede kranierne og udførte ritualet er stadig godt i gang, men ifølge rygterne skulle syv forskellige skikkelser været vokset ud af hvert sit kranie, og er efterfølgende forsvundet, imens et stort jordskælv rystede Heden.

Dette har sågar fået en Dødsvogter til at manifestere sig på Tauks Hede, efter mange års fravær, og han var langt fra tilfreds med den ubalance der er blevet skabt af at slippe hvad end kranierne husede fri. Og selvom der er uenighed om, hvem der bør straffes, så har Dødsvogterens besked været klar: løs det eller mød jeres endeligt. Om der menes fra hans hånd eller skikkelsernes er endnu usikkert, men alle som en gruer for den kommende trussel.

Majfesten foregik som planlagt, og elverne fik holdt alle deres ritualer og fester som de ville. At der kom folk og ville blande sig i disse fester er desværre blevet en fast ting, hvilket ikke kom som en overraskelse for elverne i disse tider. Dog rygtes det at sortelverne kom for at deltage i festlighederne på opfordring af deres Frue. Selvom der var folk forbi og ville spolere tingene hos elverne endte det alligevel med at tingene gik deres vante gang og festen gik uden de alt for store afbrydelser.