Teaser August 2018

 

Sommeren har været over os i en større periode nu, og selvom folk kigger efter regn med længsel, ser det ikke ud til at ændre sig i den kommende tid. Dette stopper dog ikke folk fra at gå videre med de ting som deres hverdag bringer. Især på Tauks hede har de noget at se til.

 

Efter junimånedens episoder, hvor en korrupt Dødsvogter og hans følge ankom på Heden, har alting ikke været helt normalt. De har været fanget i hvert sit fængsel, og efter at være blevet befriet, var de atter gået i gang med at skabe verden ud fra deres ideelle billede. De tapre indbyggere på Tauks Hede fik dog stoppet denne plage, før det var for sent, og forvist Dødsvogteren til Åndeverden - om det så var en god eller dårlig ide, må tiden vise.

 

August måned er dog heller ikke kun dårlige nyheder og uudholdelig varme. Den er også kendt for galdernes højtid, Fortællingens Festival, hvor naturtilbederne samles og fejrer. Selv uden for deres hjemstavn, vover mange galdere at fejre deres højtid, men dette har selvfølgelig også været til fordel for galderjægerne, som benytter sig af muligheden for at indfange ikke blot én men mange galdere på en gang.