Teaser September 2018

I løbet af dem forgangne måned bad folk til deres guder efter regn og vind, og bønnerne er i mellemtiden blevet besvaret. Nu hvor sommeren går på held, er der alle steder endelig begyndt at springe afgrøder frem.

Galdernes berygtede højtid, Fortællingens Festival, skulle efter sigende være blevet afholdt sidste måned, og Ros’ galderjægere har udnyttet det til fulde. Der har været tale om rekordhøje galderindfangninger på så kort tid, blandt andet også ude på Tauks Hede, hvor beboerne er blevet opfordret af Flammens Orden til at angive alle de galdere de kender, mistænkte såvel som bekræftede. Mange har grebet muligheden, lokket med løfter om faretillæg og rundhåndede belønninger.

En Dødsvogter har endnu engang betrådt den sagnomspundne hede, og han har ladet sin vrede ramme enkelte få, som han mener har spildt hans tid og ikke fulgt hans ord i hele sagen om den korrumperede Dødsvogter med sit følge. Nu vender mange blikket deres vej i spænding, for at se om Dødsvogteren har tænkt sig at suge deres sjæle ud eller værre…

Uanset hvad, så forbereder folket sig på muligheden for en offentlig afstraffelse for en Dødsvogters hånd - noget af et spektakel at skue! Der sker som sædvanligt mystiske ting på Tauks Hede…