Teaser Januar 2019

Det nye år 8273 er så småt begyndt og folks dagligdag ser ikke ud til at have ændret sig særlig meget. Vejret der tilbyder mange våde og kolde dage hjælper ikke det store hos folk og flere tilbringer stadigvæk mere tid indenfor end udenfor i deres dagligdag. Dog ser vejret ud til at vende og folk ser med glæde frem til at de kan tilbringe mere af deres tid udenfor.

En stormfuld nat hvor regnen stod tungt og torden fyldte natten lød et stort og bragende slag og en komet kom flyvende ned fra himlen og ramte ned i en skov med et stort påstyr til følge. Vismænd fra nær og fjern blev spurgt hvorvidt der er set kometer falde fra himlen før har kun kunne ryste på hovedet og svare at man ikke har oplevet dette før. Dertil rejses spørgsmålet om hvorvidt denne komet kommer fra en af guderne eller om noget grufuldt er ved at ske.

Igennem et helt år har der været underlige og skjulte skatte gemt på tauks hede. Flere mener at disse skatte har været gemt af forskellige røver bander som har stjålet ting og gemt dem til bedre tider på heden. Dog er der ikke meget sammenhæng imellem disse kister og deres indhold som i tidens løb har budt på mange forskellige og underlige ting.

Sortelverne og elverne som normalt ligger i stridighed med hinanden og har svært ved at enes har fået en kiste der kun kan åbnes ved at de samarbejder. Dette har været et problem indtil videre men måske det vil lykkes når lysten til at få indholdet ud bliver stort nok?